Izrada svih arhitektonskih projekata


Glavni, idejni i izvedbeni projekti

Izrada svih projekata iz oblasti arhitekture neophodnih za ishođenje građevinske i uporabne dozvole.

Projektiranje

Sve faze projektiranja građevina: jednostavnih, obiteljskih kuća i zgrada.

Etažiranje

Projekti etažiranja za legalne građevine.

Nadzor

Vršimo stručni i projektanski nadzor.

FAQ


1. Koje vrste projekata uređenja interijera postoje?
Postoji nekoliko vrsta projekata uređenja interijera koji se razlikuju o nivou detaljnosti. Nudimo vam izradu idejnog i izvedbenog projekta interijera.

2. Koja je razlika između idejnog i izvedbenog projekta interijera?
Idejni projekt radi se za stanove kod kojih se zadržava postojeći raspored prostorija i ne mijenjaju instalacije, već samo radi funkcionalna organizacija namještaja. Izvedbeni projekt je detaljno razrađen idejni projekt na osnovu kojeg se mogu izvoditi radovi. Kroz izvedbeni projekt klijent može imati kontrolu nad površinama i količinama radova u stanu, detaljne nacrte za izvođača radova i besplatni projektantski nadzor. Izvedbeni projekt je idealan za kompletna preuređenja stanova gdje se rade nove instalacije struje i vode, gdje ima preinaka u razmještaju prostorija, kao i za stanove koji su u izgradnji ili se planira njihova gradnja. Oba projekta sadrže 3D rendere, tj. prikaze projektiranog prostora.

3. Za koju se vrstu projekta uređenja interijera treba odlučiti?
Kroz razgovor sa klijentom, projektni zadatak, postojeće stanje stana ili poslovnog prostora, dolazimo do zaključka koja vrsta projekta je najadekvatnija za klijenta.

4. Usluga „ključ u ruke“?
Ukoliko ste kupili ili posjedujete stan kao investiciju i želite ga preurediti ili imate devastiran stan za kompletnu adaptaciju, a nije vam potreban projekt uređenja interijera možemo vam pomoći da bez sudjelovanja u procesu projektiranja i odlaska na lokaciju dobijete preuređen stan. Takav stan može biti pripremljen za prodaju ili najam.
 

Postavite nam pitanje