Opereta Projektiranje je nastala 2012. godine kao prirodna nadogradnja Operete, agencije za nekretnine, da pod jednim krovom pruži potpunu uslugu vezanu uz nekretnine.
Ured se sastoji od tima mladih i vještih stručnjaka koji su vam uvijek na usluzi.


Glavni segmenti našeg rada


• Procjene vrijednosti nekretnina (zemljišta, stanova, kuća i zgrada)

• Savjetovanje vezano uz investicije na nekretninama

• Unutarnje uređenje prostora

• Energetsko certificiranje

• Energetska obnova zgrada uz korištenje raznih fondova

• Projektiranje i izrada Glavnih projekata

• Stručni nadzor građenja


Za sve segmente rada, zajedno sa našim suradnicima, nudimo uslugu „ključ u ruke“, odnosno mi rješavamo svu potrebnu dokumentaciju koja i nije primarno naša djelatnost. Tako radimo i pripreme na prijavama na natječaje i Javne pozive za korištenje bespovratnih sredstava Europske unije – od samog pronalaska natječaja, izrade prijavne dokumentacije, izrade projektne dokumentacije, prijave, nadzora i praćenja tijeka izvedbe projekta.

Kod unutarnjeg uređenja nudimo usluge idejnog i izvedbenog projekta sa 3D prikazima, te pouzdane i stručne izvođače radova.
Kroz stručna usavršavanja i praćenjem zakonodavstva i stručne literature stalno smo u tijeku sa novim trendovima u poslovima projektiranja.
Za nas ne postoje problemi, već izazovi. Svaki vaš izazov vezan uz projektiranje zajedno ćemo riješiti na obostrano zadovoljstvo. Tome svjedoče i naši klijenti.
Neka Vam budemo polazna točka za sva pitanja vezana uz vašu nekretninu. Za sve upite smo uvijek na raspolaganju kroz kontakt forme na našem webu ili direktno na mail ili telefon.

Ana Popović Vujović

Voditeljica projekata interijera i energetski certifikator

Bernarda Holjevac

Prokurist

Zaposlite se kod nas


Opereta projektiranje je u stalnom rastu i u formiranju najboljeg tima ljudi. Ukoliko želite raditi u našem uredu ne ustručavajte se poslati svoj CV. Želimo oformiti tim kreativnih i stručnih ljudi u okružju u kojem je svima ugodno za rad i napredak. Otvoreni smo za suradnju i vaše prijedloge.

Prijave šaljite na projektiranje@opereta.hr.

Studenti su uvijek dobrodošli kod nas. Unazad nekoliko godina odlična suradnja sa mladim ljudima na završnim godinama arhitektonskog i građevinskog fakulteta, na obostrano zadovoljstvo, davala je odlične rezultate.
Studenti sa inicijativom i slobodnim vremenom spremni za edukaciju i stručno osposobljavanje uvijek imaju otvorena vrata našeg ureda, s toga se slobodno prijavite na projektiranje@opereta.hr

Opereta časopis


U našem časopisu, koji izlazi svaki mjesec, pogledajte aktualnosti na tržištu nekretnina, primjere arhitektonskih rješenja i uređenja interijera te razne korisne savjete koji pomažu unaprijediti kvalitetu življenja.

Pogledajte časopis na ovom linku.