Uređenje interijera


Već šest godina smo vaš pouzdani partner u uređenju interijera, kako privatnog tako i javnog prostora. Nakon kupnje nekretnine ili već u fazi gradnje na red dolazi uređenje vašeg životnog ili poslovnog prostora.
Nudimo uslugu izrade idejnog ili izvedbenog projekta interijera, sa projektanskim nadzorom, a po potrebi imamo uslugu po sistemu „ključ u ruke“.

Privatni prostor

Nakon kupnje stana ili kuće dolazi na red uređenje stambenog prostora po želji i potrebama novog vlasnika. Bilo da se radi o manjoj ili većoj intervenciji uređenja interijera uz pomoć projekta možete biti sigurni da će vaš životni prostor postati dom po vašoj mjeri.

Javni prostor

Javni prostori neminovno iziskuju uređenje interijera jer uz estetiku moraju zadovoljiti i druge uvjete za boravak ili rad ljudi. Posebna pozornost se obraća kako na ekonomičnost i isplativost investicije, zadovoljenja svih propisanih uvjeta za danu funkciju, do estetike i krajnjeg vizualnog identiteta koji je rezultat dobro isprojektiranog i uređenog prostora.

FAQ


1. Koje vrste projekata uređenja interijera postoje?
Postoji nekoliko vrsta projekata uređenja interijera koji se razlikuju o nivou detaljnosti. Nudimo vam izradu idejnog i izvedbenog projekta interijera.

2. Koja je razlika između idejnog i izvedbenog projekta interijera?
Idejni projekt radi se za stanove kod kojih se zadržava postojeći raspored prostorija i ne mijenjaju instalacije, već samo radi funkcionalna organizacija namještaja. Izvedbeni projekt je detaljno razrađen idejni projekt na osnovu kojeg se mogu izvoditi radovi. Kroz izvedbeni projekt klijent može imati kontrolu nad površinama i količinama radova u stanu, detaljne nacrte za izvođača radova i besplatni projektantski nadzor. Izvedbeni projekt je idealan za kompletna preuređenja stanova gdje se rade nove instalacije struje i vode, gdje ima preinaka u razmještaju prostorija, kao i za stanove koji su u izgradnji ili se planira njihova gradnja. Oba projekta sadrže 3D rendere, tj. prikaze projektiranog prostora.

3. Za koju se vrstu projekta uređenja interijera treba odlučiti?
Kroz razgovor sa klijentom, projektni zadatak, postojeće stanje stana ili poslovnog prostora, dolazimo do zaključka koja vrsta projekta je najadekvatnija za klijenta.

4. Usluga „ključ u ruke“?
Ukoliko ste kupili ili posjedujete stan kao investiciju i želite ga preurediti ili imate devastiran stan za kompletnu adaptaciju, a nije vam potreban projekt uređenja interijera možemo vam pomoći da bez sudjelovanja u procesu projektiranja i odlaska na lokaciju dobijete preuređen stan. Takav stan može biti pripremljen za prodaju ili najam.
 

Postavite nam pitanje

 

Komentari klijenata

 • Dražen Biljan, Egoist bar Zagreb
  S Anom Popović Vujović imamo višegodišnju suradnju i sa svakim projektom Ana nas iznova osvaja svojim idejama i predanošću projektu i klijentu. Veliko je zadovoljstvo surađivati u okruženju punom povjerenja i inovacija te spremnosti na potpuni angažman i trud. To je ono što Anu izdvaja od ostalih.
  To je ono što naposlijetku donese nagradu - uspješan rezultat i redovito sjajne kritike i publike i struke.
  Zahvalni smo Ani i njenom timu što su dio naše uspješne poslovne priče.
  Dražen Biljan, Egoist bar Zagreb
 • Andreja Švigir
  Do Ane Popović Vujović došli smo po preporuci.  Prostor koji smo željeli urediti nalazio se u centru grada. Radilo se o stanu romantičnog izgleda – visokih stropova,  s kaminima, a koji smo kupili s namjerom da u njemu otvorimo Poslovno učilište. Želja nam je bila urediti ga poštujuću “dušu” prostora. Interpolacija vintage i modernog bila je naša želja. Već prvi Anin prijedlog dizajna nam se izuzetno dopao. To je bilo ono što smo željeli. Rad s Anom je bio vrlo ugodan. Ana je profesionalac koji poštuje želje klijenta, a opet odlučno sugerira rješenja, kojima smo se s vremenom bezrezervno prepuštali. Zahvaljujemo joj na podršci i radujemo se budućim projektima.
  Andreja Švigir
 • Mia i Ivan Muller
  Adaptacija i opremanje stana vrlo je zahtjevan proces, posebno kad se iz temelja sve mijenja. Odabir Opereta projektiranja za taj projekt bio je pun pogodak - predstave velik broj različitih prostornih rješenja, misle na svaki detalj i sve funkcionalnosti, a velika je prednost što svaku ideju u sekundi vizualiziraju pa je donošenje odluka puno lakše. Uvažavaju mišljenje i želje klijenta, a vrlo brzo i lako pogode smjer i stil koji vam se sviđa. Odličan i vrlo profesionalan tim uz koji je uređenje stana bezbolan, zabavan proces. Hvala Ani na strpljenju i fleksibilnosti.
  Mia i Ivan Muller
 • Tatjana Koški
  Rokovi, savjeti i cijena, sve je bilo u skladu s dogovorom. U našem slučaju možemo samo pohvaliti i preporučiti odabranog izvođača projekta, a s obzirom da imamo u planu još projekata, obratit ćemo im se ponovo.    
  Tatjana Koški
 • Sanja Jurišić
  Zahvaljujući stručnosti, ljubaznosti, ekspeditivnosti, inovativnosti i profesionalnosti tima Opereta projektiranja, naš nefunkcionalan, derutan, jednosoban stan pretvoren je u nešto sasvim drugo. Skroz je neprepoznatljiv. Sada imamo prekrasan dvosoban, moderan i nadasve funkcinalan stan, koji nas je osvojio!
  Sanja Jurišić
 • Maja Vidić
  Kuhinja je bila sjajno osmišljena, sa tapetom, gornjim bijelim kuhinjskim elementima i donjim crnim elementima. I danas, poslije šest godina, svatko tko dodje kod nas reagira na kuhinju jer je i danas više od onoga sto se nudi u mnogim salonima namještaja...
  Maja Vidić
 • Ana Povrlišak Žunić i Davor Žunić
  Nakon kupnje stana kojem je bila potrebna kompletna adaptacija obratili smo se arh. Ani iz Opereta projektiranja.  U samo dva mjeseca uspjeli smo useliti u stan koji je bio točno onakav kakav smo i zamišljali, a svega toga ne bi bilo bez profesionalnog i stručnog tima Opereta projektiranja.
  Ana Povrlišak Žunić i Davor Žunić